Scroll voor meer

Over mij

audioloog annickHet is mijn missie om jouw huidige gehoorsituatie en algemene welzijnstoestand te verbeteren, door je te begeleiden in een persoonlijk traject naar een zo optimaal mogelijk resultaat.

Als master in de audiologische wetenschappen heb ik me verdiept in gehoorproblemen en werk ik nauw samen met de NKO-artsen uit de regio. Sinds 2005 deed ik ervaring op in een hoorcentrum bij een van de pioniers in Antwerpen. Ik legde me er toe op hoortoestelaanpassing, hoorhulpmiddelen en oordoppen.

Ook specialiseerde ik me sinds 2015 in tinnitusbegeleiding en volgde ik een extra opleiding in Tinnitus Retraining Therapy in Amerika. Op een kwalitatieve manier sta ik je dan ook bij met raad en daad. Verschillende tools kunnen aangewend worden.

Gepassioneerd door audiologie, horen en geluid gaat mijn interesse ook uit naar de relaxerende werking van klanken. Het ondergaan van een klankmassage is een ware beleving. Daarnaast kan men evenzeer bij me terecht voor hartcoherentie en relaxatiecoaching. Voor iedereen die een verhoogde werkdruk, burn-out, depressieve gevoelens/gedachten,… ervaart, kunnen deze ademhaling- en lichaamsgerichte technieken ingezet worden. Door hun relaxerend effect kom je weer tot een aangename rust, ontspanning en evenwichtigheid.


Meer informatie vind je op de andere pagina’s van deze website of

neem gerust contact met me op

  • Dankzij mijn ervaring sinds 2005 ben je verzekerd van de behandeling die je  nodig hebt.
  • Je wordt persoonlijk begeleid. Het geeft me heel veel voldoening om mensen écht  te helpen.
  • Ik ben professioneel opgeleid en gediplomeerd en woon regelmatig workshops bij.