Scroll voor meer

Hartcoherentie en relaxatie

hartcoherentie en relaxatie

"Zelfzorg is de basis van een kwalitatief leven..."

welzijn en gezondheid

Ademhalingsoefeningen en lichaamsgerichte behandelingen

richt zich op kinderen, jongeren en volwassenen...

  • die graag zorg dragen voor hun lichaam, gehoor, spieren, huid, bloedvaten, lymfevaten, stofwisseling, enz.
  • bij wie het lichaam heel wat te verduren krijgt door lichamelijke (in)spanningen
  • die met stress, spanningen en veranderingen in contact komen, niet alleen in de werksituatie of in het verkeer, maar ook thuis of op school (bv. voor of na de examenperiode)
  • die meer willen leren over of nood hebben aan relaxatie en ontspanning
  • die zich gewoon willen ontspannen
  • die hun batterijen wensen op te laden

Lichaamsgerichte behandelingen / massage

lichaamsbehandeling massageDe lichaamsmassage is gebaseerd op de klassieke Zweedse massage. Met verschillende massagebewegingen uitgevoerd in de richting van het hart, breng ik je lichaam tot volledige ontspanning en worden de bloed- en lymfecirculatie bevorderd. De spieren worden losgemaakt, zo nodig geactiveerd en gerelaxeerd. De huid wordt aangezet tot celvernieuwing en de werking van zweet- en talgklieren optimaliseert. Uit zorg voor de huid werk ik steeds met plantaardige en huidvriendelijke massageolie.

 

Nadien kunnen de vrijgekomen afvalstoffen zich uit je stofwisseling verwijderen. Dit zorgt voor een betere toevoer van zuurstof en voedingsstoffen, een betere celstofwisseling, een sneller herstel en een beter immuunsysteem. Bij een massage worden eveneens endorfines afgegeven, wat een natuurlijk pijnstillend effect geeft en een positieve invloed heeft op je humeur en energiepeil.

Klankrelaxatie

oceandrum klankrelaxatieNiet iedereen kan zich even goed ontspannen bij lichamelijke aanraking. Wanneer je wordt ondergedompeld in een klankbad kan je gewoon je kledij aanhouden.

Door de eigenschap van geluid om zich doorheen je lichaam te begeven, bereiken de positieve geluidstrillingen alle nodige plaatsen in je lichaam.

Bovendien wordt met de natuurlijke geluiden van stemvorken, klankschalen, stem, e.a. wereldse instrumenten een aangename sfeer gecreëerd.

Geen muziek van een cd dus, maar een unieke live-beleving!

relaxatie

Wil jij eens goed relaxeren, wat me-time?

Leer hoe je door gecontroleerde ademhaling jezelf tot rust kan brengen.

Of kom genieten van een rustgevende massage en merk wat klank voor jou kan betekenen.

Contacteer me

Verloop

Zowel eenmalig als op geregelde tijdstippen kan je een afspraak maken om weer tot rust te komen of je balans te herstellen.

Tarief

Voor een sessie van 60 minuten: 60 €
Ook sessies van 90 minuten zijn mogelijk aan 80 € .